Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

3 av 4 sier de vil anbefale Triple-S videre!

Publisert 14.03.2017
Vi i Triple-S jobber for å være et solid selskap som er tilstede og tar vare på våre kunder, medarbeidere og leverandører. Vi er opptatte av å være i forkant med nye muligheter som kan skape merverdi for våre kunder, og inkluderer både kunder og medarbeider tett i dette arbeidet. Vi er derfor opptatt av å lytte til menneskene og instansene rundt oss og svarene i kundeundersøkelsen har derfor vært uvurderlige i dette arbeidet.

Vi er veldig stolte av at 3 av 4 sier de vil anbefale våre tjenester og produkter til andre og at vi i stor grad oppleves som konkurransedyktige på kompetanse og tekniske løsninger. Her er det våre tekniske konsulenter som spesielt blir trukket frem hvor hele 9 av 10 mener at de i stor grad er kompetente og løsningsorienterte.

I svarene fra undersøkelsen ble det også meldt inn stor interesse for kurs innen maskinsikkerhet og nettverkskurs, og dette har vi lyttet til. I januar lanserte vi nettverkskurs og har allerede rukket å gjennomføre første kursrunde med fornøyde kursdeltakere. Videre jobber vi nå med å designe og forberede kurs i maskinsikkerhet som vil lanseres i løpet av våren.

Det vil skje mye spennende fremover i Triple-S, så følg med!
 
W:
H: