Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

HMS tilbyr nå Netbiter fjernovervåkning som en del av eWON®-porteføljen

Publisert 18.10.2016
3. oktober 2016 ble Netbiter en del av tilbudet til eWON, og eWON blir nå merkevaren til HMS Industrial Networks for fjernstyring. 
eWON har nylig blitt kjøpt av HMS Industrial Networks, og HMS tilbyr nå sin Netbiter for remote management av feltutstyr som en del av eWON-porteføljen. Ved siden av eWON Cosy og Flexy vil Netbiter bli en av tre hovedproduktlinjer som tilbys innen industrielle VPN rutere.

Alle deler av Netbiter (gatewayer, Argos skytjenesten etc.) vil få et oppdatert eWON utseende, men teknisk sett forblir løsningen uendret. Brukerne vil fremdeles oppleve dette som en «out of the box»-løsning for remote management av feltutstyr. 

Med Netbiter som en del av eWON porteføljen, er HMS nå i stand til å presentere et komplett program for remote access, data og management av industrielt feltutstyr:
  • Remote Access med Cosy, en industriell VPN router som gir en rask og enkel fjernoppkobling til PLSer for commissioning, feilsøking og enkel programmering.
  • Remote Data med Flexy, en modulær og fleksibel router som kan spesialtilpasses ulike løsninger for remote access og data innsamling.
  • Remote Management med Netbiter, en «out og the box» løsning for remote management av feltutstyr.

HMS Industrial Networks
Triple-S er representant for HMS Industrial Networks i Norge. HMS er en ledende uavhengig leverandør av produkter for industriell kommunikasjon, inkludert remote management. HMS utvikler og produserer løsninger som knytter automasjonsutstyr og systemer til industrielle nettverk gjennom merkevarene Anybus, IXXAT og eWON. Utvikling og produksjon foregår ved hovedkontoret i Halmstad i Sverige, Nivelles i Belgia og i Ravensburg i Tyskland.

Produktene finner du nå i vår webshop.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat rundt remoteløsninger.
 
W:
H: