Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

Mongstad Tavleteknikk AS er ny Power Partner til Rockwell Automation

Publisert 19.10.2016
Baste Tveito, administrerende direktør i MTT og Poul Kristensen, Area Sales Manager i Rockwell Automation
Baste Tveito, administrerende direktør i MTT
Poul Kristensen, Area Sales Manager i Rockwell AutomationUnder Offshore Technology Days i Bergen ble Mongstad Tavleteknikk AS (MTT) lansert som den første Power Partner til Rockwell Automation i Norge på standen til Triple-S.

Gjennom MTT sitt partnerskap med Triple-S og Rockwell Automation vil de få et konkurransefortrinn i markedet gjennom mer effektive produkter og løsninger med innovativ teknologi og tjenester.

For Rockwell Automation sin del betyr partnerskapet en inngang til det norske markedet som de ikke har hatt tidligere på motorstyring innen lavspenning og mellomspenning.

MTT tilbyr ledende ekspertise til industrien og har levert flere kvalitetsprosjekter med teknologi fra Rockwell Automation. MTT har i tillegg vist lojalitet til både kunder og Rockwell Automation i en årrekke og er derfor et naturlig valg som Power Partner. MTT er i tillegg også platinumpartner til Triple-S.
 
  • Vi er stolte over å bli valgt! Våre kunder har ventet på en slik mulighet og de første forespørslene er allerede i prosess, sier Baste Tveito, administrerende direktør i MTT. 

Mongstad Tavleteknikk AS
MTT ble etablert i 1962 og leverer i dag elektro og automasjonstavler til alle formål innenfor industri, marine og olje & gass sektoren. De er ledende innen tavlebygging i disse bransjene, og innehar høyt kompetente og erfarne ingeniører. De tilbyr alt fra tavleproduksjon til komplette løsninger inklusive installasjon av tavler. Selskapet har 50 ansatte og holder til på Mongstad utenfor Bergen.
 
Rockwell Automation
Rockwell Automation er en av verdens største selskap som kun er dedikert til industriell automasjons- og informasjonsteknologi. De er kjent i markedet med sterke merkenavn som Allen-Bradley® og Rockwell Software®. Selskapet har omlag 22 000 ansatte globalt og hadde i 2015 en omsetning på 6.3 milliarder USD. Rockwell Automation har sitt hovedkontor i Milwaukee og er notert på New York børsen med ticker ROK.  
 
Triple-S er autorisert distributør for Rockwell Automation i Norge.
 
W:
H: