Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

Nye ControlLogix 5580 - ekstrem ytelse, redusert kost og bedre sikkerhet

Publisert 29.06.2016
Rockwell Automation har utvidet sin ControlLogix familie for å gi bedre ytelse og støtte økt bruk av smarte enheter i industriell sammenheng.
ControlLogix 5580 familien gir opptil 45% mer applikasjonskapasitet og vesentlig redusert eksekveringstid. Kontrolleren har integrert 1-gigabits port for høy-ytelses kommunikasjon og applikasjoner med opp til 256 servo akser. Hver kontroller har støtte for hele 300 Ethernet/IP noder.

Den nye familien av kontrollere er designet for bruk i fremtidens smarte maskiner og integrerte løsninger. Med innebygd Ethernet port og utvidet kapasitet, blir hardware behovet redusert, fotavtrykket blir mindre og investeringskostnaden går ned.

Ved utvikling av ControlLogix 5580 er det lagt stor vekt på datasikkerhet for å trygge verdier, utstyr og informasjon. Kontrollerne har avansert sikkerhetsteknologi integrert, slik som digitalt signert og kryptert firmware, endringsdeteksjon og revisjonslogging.

Som for de andre kontrollerne i ControlLogix familien benyttes Rockwell Software Studio 5000 for programmering. Dette er et samlet miljø for konfigurasjon av logikk, servo, frekvensomformere, switcher osv.

Les mer detaljert produktinformasjon via vår webshop
W:
H: