Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger
Picture

Kurs

Vi lærer deg hvordan du kan bruke våre produkter og løsninger effektivt. Se vår kursplan og mulighet for påmelding, eller kontakt oss for å få tilpasset opplæring til ditt behov.

Nettverkskurs
Nettverkene har blitt en viktig del av hverdagen vår. I dette kurset vil deltakerne lære det grunnleggende innenfor Ethernet-nettverk. Vi tar for oss det fysiske grensesnitt, og jobber oss igjennom kabler, switcher, router, og fortsetter med Ethernet-pakker. Kurset er basert på teori og oppgaver, og selv om dette er et dyptgående kurs kreves det ingen spesielle forkunnskaper. Deltakerne vil etter endt kurs inneha en dypere forståelse av Ethernet-baserte nettverk, og være i stand til å bygge opp, vedlikeholde, og feilsøke Ethernet-nettverk.


Standardkurs som holdes:

Studio 5000 Logix Designer Standardkurs
Kurset gir et solid fundament og grunnleggende kunnskap om ControlLogix og andre Logix5000 systemer. Deltakerne vil bli introdusert til grunnleggende begreper og terminologi, og de vil lære hvordan man programmerer og tester grunnleggende logikkkode og hva som er «best practice» i forbindelse med programmering i Studio 5000 Logix Designer.
 
Studio 5000 Logix designer Service og vedlikeholdskurs
Kurset sørger for å gi nødvendig kompetanse for effektiv drift og problemløsning i eksisterende ControlLogix applikasjoner. Basert på pensum som blir gjennomgått på kurset skal deltakerne kunne feilsøke en rekke systemfeil, slik som controller, I / O, og andre maskinvareproblemer, støyrelaterte problemer og konfigurasjonsproblemer.

Micro800 Standardkurs
Kurset gir et solid fundament og grunnleggende kunnskap i forbindelse med programmering av Micro800 kontrollere.
 
FactoryTalk View SE kurs
Her vil deltakerne lære å utvikle FactoryTalk View Site Edition applikasjoner. Alle aspekter av FactoryTalk View SE blir presentert, bla. sikkerhet, redundans, alarmsystem og klient-/serverarkitketur. Dette blir etterfulgt av interaktive øvelser og oppgaver som viser anvendelse av funksjonaliteten. Deltakerne vil få mulighet til å bygge HMI-applikasjoner og grafiske skjermbilder. Deltakerne skal også arbeide med RSLinx® Enterprise kommunikasjonsprogramvare og FactoryTalk diagnostikksystem.
 
FactoryTalk View ME kurs
Dette kurset gir deltakerne den kompetansen som trengs for å utvikle FactoryTalk View Machine Edition (ME ) applikasjoner som kjører på PanelView Plus operatørterminaler. Under kurset vil deltakerne bla.: forberede en PanelView Plus terminal for å drifte, opprette, konfigurere og animere grafiske objekter på grafiske skjermbilder, konfigurere sikkerhet og skape/konfigurere meldinger og alarmer for å varsle operatører om endringer i en prosess.
 
Factorytalk Historian SE kurs
Kurset vil gi deltakerne en oversikt over FactoryTalk Historian for innsamling av data. Deltakerne skal lære å installere og konfigurere et FactoryTalk Historien SE system og hvordan man bruker Microsoft Excel til å opprette og endre en FactoryTalk Historian-konfigurasjon. Deltakerne vil få mulighet til å sammenligne bruk av ulike datainnsamlingsmoduser, lære om databuffring og metoder for redundans.
 
FactoryTalk Vantage Point kurs
I dette kurset vil deltakerne gjennomgå ulike verktøy for å analysere og visualisere data ved hjelp av FactoryTalk VantagePoint. Dette inkluderer trender, XY Plot, Excel-rapporter og andre type rapporter. Deltakerne vil bli kjent med webportalen og konfigurere den til å vise innhold på ulike måter. Kurset fokuserer også på å utvide datamodellen i løsningen og konfigurere sikkerhet.
 

 
W:
H: