Shop Shop
Webshop
Icon
Hmaburger

Triple-S leverer kosteffektivt kontrollsystem til maskinbygger innen olje- og gassektoren

Publisert 12.06.2017
Triple-S har blitt tildelt leveranse av kontrollsystem til en norsk maskinbygger innen olje- og gassektoren. Kontrollsystemet inngår i et testsenter for slutt-test av kundens produkter. Kontrollsystemet som leveres er basert på den nyeste CompactLogix-plattformen og tilhørende 5069 I/O moduler.

«Vi er veldig glade for å få denne ordren. Spesielt gledelig er det at vi klarte å tilby en så kosteffektiv løsning for vår kunde, noe som også var helt avgjørende for å få denne ordren», sier Tom-Roger Stensberg som er kundeansvarlig i Triple-S.
 

«CompactLogix plattformen med sin 5069 I/O er en meget kosteffektiv plattform med ytelser helt på høyde med vårt kraftigste ControlLogix kontrollsystem. For små til mellomstore løsninger er dette en helt optimal løsning som ikke går på kompromiss med ytelser.», fortsetter Stensberg.


Leveransen består videre av SCADA-systemet FactoryTalk View SE, tilhørende Cisco Server og klientstasjoner. For styring av sikkerhetsfunksjoner leveres GuardMaster intelligente sikkerhetsreleer med Ethernet/IP kommunikasjon. Allen-Bradley Stratix switch binder kontrollnettverket sammen.
 

Kontrollkabinettene leveres gjennom Triple-S sitt partnernettverk. Kundens testsenter er planlagt å settes i drift høsten 2017.


«Vi mener kunden får en meget teknisk god og kosteffektiv løsning. Spesielt gledelig er det at vi gjennom denne leveransen benytter oss av vårt partnernettverk. Det viser at vårt partnerprogram fungerer og at vi evner å bygge allianser sammen som gir synergier.», sier administrerende direktør Eiliv Elvebakk.


CompactLogix 5380 er det nyeste tilskuddet i CompactLogix-plattformene, en plattform beregnet for små til mellomstore kontrollsystemer. Plattformen støtter også aksekontroll for motion-applikasjoner. Videre kan løsningen settes opp med DLR (Device Level Ring) i nettverk for høyere pålitelighet og sikkerhet. CompactLogix 5380 støtter inntil 31 I/O moduler og benytter seg av 5069 I/O som gir et kompakt design med meget høy ytelse. Om 31 I/O moduler ikke er nok, så kan det enkelt bygges ut med distribuerte I/O på Ethernet. 5380 kontrolleren støtter inntil 80 noder på Ethernet med den største kontrolleren som tilbyr hele 10MB minne.


For mer informasjon ta gjerne kontakt med Tom-Roger Stensberg.

W:
H: